Nakon što smo 2017. zajedno putem WhatsApp (i Telegram) aplikacije čitali Bibliju kroz cijelu godinu, a 2020. ponudili linkove da sami čitate Bibliju, ove godine idemo korak dalje: podcast Čitajmo Bibliju zajedno. Svaki dan slušajte i čitajte Riječ Božju zajedno s nama. Raspored tekstova je isti i objavljen je na poveznici Biblija365 a u nastavku možete pronaći svakog dana novu snimku za taj dan. 

Svaki dan čitat ćemo čitanje iz Starog Zavjeta, jedan Psalam, a kasnije Pjesmu nad pjesmama, te jedno čitanje iz Novog Zavjeta. Sa čitanjem započinjemo na drugu nedjelju po Božiću. Zašto baš tada? Toga dana slavimo i Blagdan krštenja Gospodinova. Krštenjem je započelo Isusovo javno djelovanje. Zvuči kao sasvim dobar način početka hoda s Riječi Božjom, zar ne?

Pratite nas i putem

      

   

Ostali naši projekti

Odaberi sveca

Izvlačenje imena svetaca kao naših pratitelja za svaku Novu godinu postojalo je kao tradicija u samostanu sv. Faustine Kowalske.

ODABERI SVECA

Prozor duše

Prozor duše projekt je koji ima za cilj svaki dan započeti s nekom misli iz Svetog Pisma, iz usta svetaca, ali i raznih drugih izvora.

ZAPRATITE PROZOR DUŠE

RUKOTVORINE

Uskoro ćemo pustit u rad i dio sa prodajom raznih rukotvorina: magneta, krunica, križića, ali i simpatičnih nakita.

USKORO !! 🙂

Share This