Ne boj se reći mi

 

meni drage molitve

 urednik Višeslav Račić

O molitveniku

Ne boj se reći mi

10 godina od ideje, 10 godina od imprimatura nadbiskupa Devčića,  nakon vremena izolacije uslijed pandemije COVID-19, odvojenosti od sv. Mise i sv. Pričesti, u novim prilikama kada ništa više neće biti isto, predstavljamo molitvenik “Ne boj se reći mi” urednika našeg portala Višeslava Račića.

Sam molitvenik sadrži nekoliko stotina molitva razvrstanih u više kategorija.
Neke od njih su:
– Kršćanski nauk – osnovne molitve
– Glavne istine i zapovijedi katoličke vjere
– Molitva časova
– Molitve Bogu Ocu, Bogu Sinu, Bogu Duhu Svetom
– Molitve za zagovor Majke Crkve
– Molitve na čast Presvetog otarskog sakramenta
– Molitve anđelima čuvarima
– Molitva u smrtnom času i za duše u čistilištu
– Molitvve za potrebe Crkve
– Molitve za razne nakane
– Blagoslovi
– Molitve za nerođenu djecu
– Molitve Božjem molosrđu….

 

PREUZMITE

Ne boj se reći mi

Molitvenik možete preuzeti u više verzija:

e-molitvenik, u formatu .epub, prikladno za mobitele

e-molitvenik, u PDF formatu za one koji se žele isprintati ili čitati na računalu

PDF

web-stranica, jednostavno čitanje na mobitelima i računalima.

Creative Commons licenca
Djelo Ne boj se reći mi, čiji je urednik Višeslav Račić, ustupljeno je pod licencom Creative Commons Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima 4.0 međunarodna.

O Uredniku: Zovem se Višeslav; župljanin sam sv.Leopolda B. Mandića (Voltino). Do 2021. živio sam kraktko u župi Marije kraljice apostola u Zaprešiću i bio član župnog zbora, a do 2018. godine živio sam i radio u Rijeci, te bio aktivni član župne zajednice sv. Antuna Padovanskog u Rijeci. Preko 15 godina vodio sam zbor mladih župe i sastav Santus, bio članom župnog vijeća i župni suradnik. S prijateljem Petrom pokrenuo sam župni listić Padovanac koji i danas izlazi. Pjevao sam u Katedralnom zboru Riječke nadbiskupije. Surađivao sam i surađujem s mnogima, između ostalog sa SKAC Palma, JRS Hrvatska i Depaul Hrvatska. Uređujem portal: IHTIS.INFO na kojem između ostalog možete naći uputu za čitanje Biblije u 365 dana zajedno s poveznicama na tekstove, te aplikaciju za odabir svetca zaštitnika. Uređujem i instagram ProzorDuše, a uskoro izbacujemo i neke ručne radove. Ovo mi je drugo izdanje, prvi je bio Priručnik za misu na latinskom jeziku koji sam pripremio zajedno s pokojnim Darkom Dekovićem za Maticu Hrvatsku povodom Europskog susreta o latinitetu. U planu je izdavanje još nekih publikacija, kao i priča za djecu. Neka svima koji se budu koristili ovim molitvenikom Gospodin dade obilje svoga blagoslova.

Želite pomoći neke buduće projekte?

Ukoliko želite pripomoći neke nove projekte možete to učiniti putem: IBAN HR6223400093232617039

Pročitajte i…

Promišljanja

Litanije sv. Josipa “pape Franje”

Litanije sv. Josipa “pape Franje”

Prije nekoliko mjeseci, točnije na blagdan svetog Josipa radnika, 1. svibnja, papa Franjo odobrio je dodavanje sedam novih zaziva u litanije na čast svetog Josipa. Njih je predložila vatikanska Kongregacija za bogoštovlje i sakramentalnu stegu. Time su proširene...

Lauretanske litanije “pape Franje”

Lauretanske litanije “pape Franje”

Nakon što je 1995. sv. papa Ivan Pavao II dodao zaziv Kraljice obitelji, u lipnju ove godine (2020.), papa Franjo dodao je tri nova zaziva u Litanije Blažene Djevice Marije (Lauretanske litanije): „Majko milosrđa“ (nakon Majko Crkve), „Majka nade“ (nakon Majko Božje...

Share This